Митрополит Володимир привітав ОТБ «Галичина» з 30-літнім Ювілеєм

0
44

Сьогодні, 30 листопада, Івано-Франківське обласне телебачення «Галичина» відзначає свій 30-літній Ювілей телевізійного мовлення. З цієї нагоди привітати колектив та всіх глядачів телеканалу до студії завітав Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський Владика Володимир Війтишин.

«Дуже приємно що навіть своє назвою «Галичина» ви звеличуєте наш край Прикарпаття і властиво нашу історію. В тій короткій назві є дуже багато того рідного, за що ми вас дуже любимо вже ось впродовж 30 років. Вітаємо вас не тільки від нашого духовенства, але й від наших вірних, які завдяки Вам можуть щонеділі та на свята бути з нами на молитві, на святкуваннях», – наголосив Митрополит Володимир.

За його словами, коли настав час пандемії, працівники «Галичини» ще більше посприяли тому, щоб Церква була почута в кожному домі, завдяки онлайн-трансляціям.

«Дякую вам за це і за вашу патріотичну позицію. За те, що ви завжди зі своїм народом. Ця любов відчувається. Те що ви робите, те, що ви хочете показати, що ми також є рідні – всі люди, які живуть і на Прикарпатті, і в інших куточках нашої Батьківщині. Ми підтримуємо наше військо і всі добрі ініціативи, щоб Україна була вільною і незалежною державою, щоб Церква і віра наших батьків була з нами і між нами», – підсумував Владика.

З нагоди Ювілею телеканалу, Директор та весь колектив отримали почесні Митрополичі грамоти.

«Протягом тридцяти років ефіру ОТБ «Галичина» стало добре відоме на Прикарпатті та теренах України. За ці роки ви висвітлюєте події з життя суспільства, зокрема, духовно-просвітницькі програми та заходи, прощі, Божественні Літургії», – йдеться у тексті грамоти.

Вітаємо ОТБ «Галичина» та дякуємо за багаторічну працю, якою ви спричинились для добра вірних Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ!

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ