Благослови наших діток, добрий Боже, щасливо рік шкільний почати

0
103

Сьогодні, коли у світ виходить черговий номер нашої газети, саме в цей день українські дітки розпочинають свій новий навчальний рік! На жаль, не для всіх учнів він буде таким, яким він був до початку минулого року. Та все ж важливо, що у більшості регіонів України він все-таки розпочинається. 

Так, одні дітки зможуть знову повернутися за свої шкільні парти, а інші матимуть змогу долучитися до навчального процесу лише дистанційно, а ще інші продовжать своє навчання в іноземних країнах, які надали їм дружній прихисток…

Жахіття війни, яке приніс агресор на нашу землю, без сумніву, ускладнить цьогорічне навчання, але важливо, щоб діти й надалі навчалися. Тож, давайте сьогодні молитовно підтримаємо всіх дітей України, що розпочинають цей новий навчальний рік. 

Господи, допоможи нашим дітям зцілитися від ран війни. Попри усі щоденні картинки насилля і ненависті, навчи їх краси дружби і зроби їх відкритими до всіх своїх однокласників. Навчи їх сили послуху і поваги до вчителів та всіх, хто веде їх до зростання в мудрості та благодаті.

Господи, навчи наших діточок гідно виконувати свої обов’язки, навіть коли вони стають їм доволі виснажливими. Допоможи зрозуміти їм, що жодного великого результату неможливо досягти без наполегливого бажання його отримати, навіть якщо для цього потрібно іноді трохи і поту чола. 

Господи, допоможи нашим дітям зростати в мудрості та благодаті. Попри морок війни допоможи нашим дітям завжди довіряти Твоїй присутності та слухатися Твоїх порад, щоб розпочати та завершити цей новий навчальний рік як дар, який допомагає їм ставати все більше і більше мужніми хлопчиками та дівчатками, сотвореними у Твоєму плані любові, вільними і розумними, на Твій образ і подобу. 

Господи, збережи і захорони наших діток від усякого підступу ворожого, щоб вони здоровими і неушкодженими щасливо завершили цей навчальний рік, який сьогодні розпочинають. 

На такій молитовній ноті від імені всієї нашої редколегії бажаю легкого й успішного навчального року під проводом Духа Святого усім дітям України! Нехай цей навчальний рік, що розпочинається в обставинах війни, закінчиться вже під мирним небом України!

Боже, благослови усіх нас Твоїм миром!

о. Іван СТЕФУРАК,

головний редактор.