З турботою про людей

0
14

Лікувально-діагностичний Центр «Клініка святого Луки» м. Івано-Франківська пропонує послуги комфортного та сучасного стаціонару, який відповідає всім нормативам та вимогам, що встановлені для лікувальних установ МОЗ.

Перевагами стаціонару є:

– швидкість та зручність, можливість отримати кваліфіковане лікування та діагностику;

– проведення медичних маніпуляцій, які не можна виконати в домашніх умовах;

– комфорті умови перебування (затишні палати з усім необхідним);

– безперервність у лікуванні;

– отримання виписки із вказаними результатами оглядів та обстежень згідно з вимогами МОЗ.

Стаціонар клініки має два спрямування – хірургічний та терапевтичний профіль.

У терапевтичному стаціонарі «Клініки святого Луки» можна пройти лікування з гострим бронхітом, загостренням хронічного бронхіту, ХОЗЛ (хронічне обструктивне захворювання легень), хронічного панкреатиту, виразковою хворобою, гострим необструктивним пієлонефритом, криптогенним гепатитом та неврологічними захворюваннями.

Госпіталізація проводиться тільки в плановому порядку після первинної діагностики захворювання.

Пацієнти, які долають важкий період у боротьбі з онкологією, можуть пройти курс хіміотерапії на базі стаціонару «Клініки святого Луки». Хіміотерапія – це високотехнологічний метод медикаментозного лікування онкологічних процесів, який широко використовується у світовій медичній практиці. Курс хіміотерапії зазвичай проводиться протягом 1-5 днів з 2-3-тижневою перервою, щоб організм міг відновитися. Іноді курс хіміотерапії проводять з метою профілактики рецидиву пухлини протягом 1-1,5 років.⠀

Хіміотерапію у клініці можна пройти за наступними напрямками: солідні пухлини легень, шлунково-кишкового тракту, колоректальний рак, пухлини головного мозку, пухлини голови та шиї, рак нирки, сечового міхура, простати, пухлини молочної залози та жіночих статевих органів та GIST-пухлини.

В чому перевага «Клініки святого Луки», коли йдеться про хіміотерапію?

В стаціонарі створені комфортні умови перебування в палатах та турботливе ставлення до кожного пацієнта. Супровід лікаря вищої категорії та індивідуальний підхід до підбору лікування за світовими стандартами, введення таргетної терапії.  Психологічна підтримка, безперервний супровід медсестри та можливість цілодобового медичного нагляду (при потребі).

«Клініка святого Луки» реалізовує у своїй роботі принципи служіння та любові до ближнього, створюючи атмосферу добра для кожного, хто звертається сюди за допомогою.

Детальнішу інформацію про умови та правила госпіталізації можна дізнатись в операторів контакт-центру за телефонами:

098 417 88 31; 050 940 07 81; 073 425 74 78

Адреса: м. Івано-Франківськ, вул. Владики Софрона Мудрого, буд. 22, 26.

Інфоцентр «Клініки св. Луки»