Команда “Най-Най”. SAMSUNG представив одразу 5 новинок і оголосив ціни в Україні

0
20

Продажі обіцяють розпочати від 21 серпня цього року.

Компанія Samsung офіційно презентувала 5 новинок, які заслужено можна вважати “най-, най-, най”: смартфони Galaxy Note20 і Galaxy Note20 Ultra, універсальні планшети Tab S7 і S7+; Galaxy Watch3; навушники Galaxy Buds Live і смартфон з гнучким екраном наступного покоління Galaxy Z Fold2.

Як зазначили під час представлення, розробки відповідають стратегічним пріоритетам розвитку – “нова нормальність”. До речі, вперше презентація була віртуальною, глядачів можна було побачити лише на величезній проекції за ведучим.

ТСН.ua подивився презентацію новинок – розповідаємо про найцікавіше, в тому числі, ціну.

Galaxy Note 20 і Note 20 Ultra

Отже, першим представили флагманські смартфони Samsung Galaxy Note 20 і Note 20 Ultra. Основна різниця полягає у базових характеристиках.

У Galaxy Note 20 64-мегапіксельна камера з 30-кратним зумом, у Galaxy Note20 Ultra -108-мегапіксельна з 50-кратним зумом. В останньої моделі до того ж є нове швидке лазерне автофокусування. Фронтальні камери у цих смартфонів будуть 10-мегапіксельними.

Дивують розміри новинок: Galaxy Note 20 буде з 6,7-дюймовим екраном Super AMOLED Plus розширенням FullHD+, у Galaxy Note20 Ultra буде 6,9-дюймовий Dynamic AMOLED 2X розширенням WQHD+. Максимальна частота оновлення зображення у Samsung Galaxy Note 20 Ultra складатиме 120 Гц у розширенні FullHD+.

Ємність акумуляторів становить 4300 і 4500 мА • год, також заявлена швидка провідна і зворотна бездротова зарядка. Компанія вирішила не відходити від стилусів і запропонувала S Pen, який, як обіцяють, працюватиме швидше (час відгуку знизився аж на 40% у Note 20 і на 80% у Note 20 Ultra). Розробники Samsung додали функцію “Зв’язок з Windows”, тому що “відкрита співпраця” є одним із принципів “нової нормальності”. Завдяки цьому можна легко підключити смартфони до ПК або з ПК відкрити мобільні застосунки на смартфоні.

Galaxy Note20 4G в кольорі містично сірий, містично зелений і містично бронзовий за рекомендованою роздрібною ціною 28 999 гривень.

Galaxy Note20 Ultra 4G – в містично бронзовому, містично чорному і містично білому кольорах за рекомендованою роздрібною ціною 35 999 гривень та 41 999 гривень за версію 5G 512 Gb

Tab S7 і S7+

Поєднання функціональності ПК, портативності планшета й інші види зв’язку смартфона можна побачити в універсальних планшетах Galaxy Tab S7 і Tab S7+. Неймовірні за своїм дизайном ці “прокачані” гаджети Samsung “озброєні” новітнім процесором і великими дисплеями – 11 і 12,4 дюйма відповідно з частотою оновлення до 120 Гц.

До них можна купити додатково клавіатуру, яка вдосконалить творчість, адже ці планшети по праву оцінять насамперед люди з творчою натурою. Насичені кольори, класна функціоналість свідчать про те, що розробники змогли здивувати користувача. Якщо немає доступу до Wi-Fi, точку доступу в планшеті легко налаштувати для підключення до мережі інших девайсів Galaxy. А з функцією Nearby Share користувачі можуть ділитися файлами з пристроями, що є поблизу. Galaxy Tab S7 and S7+ можна використовувати як додатковий дисплей до основного екрана комп’ютера Samsung.

Galaxy Tab S7 LTE – в чорному кольорі за рекомендованою роздрібною ціною 23 999 грн

Galaxy Tab S7+ LTE – в чорному кольорі за рекомендованою роздрібною ціною 30 999 грн

Galaxy Z Fold2

Окрему увагу слід приділити Samsung Galaxy Z Fold2. Новий смартфон отримав два безмежних дисплеї Infinity-O майже з невидимими рамками – 6,2-дюймовий зовнішній і 7,6-дюймовий внутрішній. Вишуканий дизайн нового Galaxy Z Fold2 підкреслюють два глибоких відтінки корпусу: чорний та бронзовий.

Galaxy Watch3

У Сеулі Samsung представив Galaxy Watch3 – це розумний портативний пристрій нового покоління, який поєднує в собі функції годинника з найсучаснішими інструментами для відстеження параметрів здоров’я та гарного самопочуття. Galaxy Buds Live – це новітня версія бездротових навушників, яка відрізняється стильним і ергономічним дизайном та передовими розробками в галузі звукових технологій.

Пристрій оснащений безелем, повертаючи який, можна переключатися між віджетами, відкривати додатки та переглядати повідомлення. Galaxy Watch3 став на 14% тоншим, на 8% меншим і на 15% легшим із більшим розміром дисплея. За допомогою безеля можна включати музику на смартфоні, а за допомогою простих жестів – керувати мобільним пристроєм (наприклад, стиснення і розкриття кулака для відповіді на виклик або поворот зап’ястя, щоб вимкнути звук будильника чи вхідного дзвінка).

“Galaxy Watch3 отримали нові функції для моніторингу здоров’я і підтримки гарного самопочуття. Завдяки функції Blood Oxygen (SpO2) можна вимірювати і відстежувати насичення крові киснем під час занять спортом. Galaxy Watch3 також має функціонал для вимірювання артеріального тиску та ЕКГ*. Новий пристрій оснащено датчиком екстреного реагування. Якщо користувач Galaxy Watch3 впав або трапилася нештатна ситуація, пристрій запропонує надіслати SOS-повідомлення вибраним контактам”, – йдеться в офіційному пресрелізі.

На пристрої користувачі можуть встановити параметри автоматичної відповіді на повідомлення, а також переглядати емодзі й фотографії прямо на своєму смарт-годиннику.

Продажі Galaxy Watch3 в Україні стартують 21 серпня за рекомендованою роздрібною ціною: 45 мм в кольорах “містичний чорний” і “містичний сріблястий” – 11 999 грн і 41 мм в кольорах “містична бронза” і “містичний сріблястий” – 10 999 грн. 

Galaxy Buds Live

Презентацією Galaxy Buds Live Samsung кинув виклик традиційному дизайну. Зовнішній вигляд навушників був кардинально змінений: внутрішні компоненти розташували горизонтально, а не вертикально. Таким чином, вони не виступають з вух. Ергономічна форма відповідає будові вушної раковини, що створює комфорт під час носіння навіть тривалий час. Додатково налаштувати посадку навушників можна за допомогою двох розмірів змінних насадок. Навушники забезпечують, як переконує розробник, студійну якість і об’ємне звучання завдяки трьом мікрофонам і датчику Voice Pickup. Модель оснащена функцією активного шумозаглушення (ANC) для відкритого типу навушників, що дає змогу приглушати звуки від автомобілів та гучних побутових приладів, і водночас добре чути важливі оголошення й розмови.

Galaxy Buds Live сумісні з цілою низкою пристроїв. Зарядки вистачить на шість годин прослуховування. Футляр забезпечує зарядку до 15 годин у режимі прослуховування музики. Відновити заряд для цілої години роботи можна всього за 5 хвилин.

Продажі Galaxy Buds Live в Україні стартують 21 серпня. Навушники в кольорах “містична бронза”, “містичний чорний” і “містичний білий” можна буде придбати за рекомендованою роздрібною ціною 4 499 грн.

Джерело: ТСН