Конкурс, присвячений Лесі Українці…

0
57

VІІ Всеукраїнський фестиваль-конкурс учнівської та студентської творчості ім. Марії Фішер-Слиж „Змагаймось за нове життя!“, присвячений Лесі Українці, з 25 січня відкриває прийом заявок на участь.

До участи запрошуються учні закладів загальної середньої та професійної освіти, діти з особливими освітніми потребами, студенти закладів фахової передвищої та вищої освіти, а також автори телевізійних і радіопрограм для молоді. У ньому також можуть брати участь представники громадських організацій національних меншин України, Криму та закордонних українців.

Творче змагання проводиться у таких номінаціях: авдіовізуальний твір, вокал, деклямація, інсценізація, малюнок, науково-пошукова робота, твір.

Участь у фестивалі-конкурсі безкоштовна. Для того, аби долучитися, необхідно в період з 25 січня до 25 лютого 2021 року подати заявку на сайті www.konkurs-lesya.com.ua.

Фестиваль-конкурс був започаткований у 2004 році відомою громадською діячкою М. Фішер-Слиж (Торонто, Канада).

Завданнями конкурсу є формувати систему духовно-моральних цінностей та почуття художньо-естетичного смаку на прикладі творів Лесі Українки, скарбів культурної спадщини українського народу; виховувати у молодого покоління громадян України толерантного і шанобливого ставлення до літературної спадщини українського народу та народів, що проживають на теренах України; заохочувати молодь до творчої діяльности.

Укрінформ