Передчасно народжену донечку отця Петра Терлецького сьогодні виписали із лікарні.

0
154

У Львові сьогодні із лікарні виписали передчасно народжену донечку священника Петра Терлецького та його дружини Катерини. Про це повідомляє “Твоє місто”

Даринка народилася 6 грудня 2020 року вагою 1200 грамів. У лікарні перебувала майже два місяці. Сьогодні дитинка набрала 2800 грам ваги, уже сама дихає. За словами медиків, ще формуються зір, слух, легені. За дівчинкою будуть спостерігати періодично невропатолог та окуліст.

Мама Катерина розповідає, що Даринка народилася дуже крихітною, голівка поміщалася в долоню.

«Коли ще сама перебувала у лікарні, увесь час молилася за донечку, щоб у неї все було гаразд. При першій зустрічі вона мені видалася дуже крихітною, бо попередню дитину народила вагою 4800 грамів. А в Даринку була дуже маленька голівка і дуже дрібненькі пальчики», – каже Катерина Терлецька.

Це уже шоста дитина у сім’ї Терлецьких. Мама увесь час молилася у лікарні, щоб із донечкою все було добре.

Батько Даринки о.Петро Терлецький плакав від щастя, забираючи немовля додому.

Пригадуємо,що пані Катерина  на коронавірус захворіла ще у листопаді. Тоді вона була на сьомому місяці вагітності. У неї на 90% були уражені легені. Вона 15 днів провела на штучній вентиляції легень. Через критичний стан жінці провели кесаревий розтин. Донька Даринка народилася з вагою 1 230 грам. Її відразу реанімобілем перевели в реанімацію львівської обласної лікарні. Медики почали боротися за життя матері та немовляти.