В Академії Івана Золотоустого відбувся день відкритих дверей

0
21

У рамках організації вступної кампанії у 2021 році в Івано-Франківській академії Івана Золотоустого відбувся День відкритих дверей. До Академії завітали майбутні студенти, батьки, вчителі та інші зацікавлені особи з Івано-Франківської, Львівської, Тернопільської і Чернівецької областей.

Перед присутніми виступили проректор з наукової роботи Олег Білоус, проректор з навчальної роботи, протоієрей Андрій Чорненко, відповідальний секретар Приймальної комісії Академії, завідувач кафедри соціально-гуманітарних дисциплін Руслан Делятинський, голова Студентського самоврядування, студент четвертого курсу бакалаврату Андрій Жук.

Представники Академії розповіли про історію, сучасний стан і перспективи закладу вищої освіти, про особливості організації навчальної і наукової роботи, про організацію дозвілля, про основні аспекти і етапи вступної кампанії, а також відповіли на запитання присутніх.

Майбутні студенти та всі охочі ознайомилися із матеріально-технічної базою академії, оглянули аудиторний фонд, побували в бібліотеці, відвідали кав’ярню та місця проведення дозвілля.

Інфо-центр ІФА
Фото – Павло Гедзик