#КнижковаНовинка Екобюро УГКЦ – для всіх, хто піклується про збереження лісу

0
53

Перелік видань Бюро УГКЦ з питань екології поповнився новою книгою для екологічної просвіти – казкою «Правічний ліс». Ця повчальна книга буде корисна для всіх без винятку читачів: дітям розповість про важливість лісів, дарованих Богом, а дорослих спонукає замислитися про належне піклування та збереження лісових багатств для прийдешніх поколінь.

За підказкою Мудрого діда, персонажа казки, варто вчитися розуміти навколишній #світ, милуватися ним, робити добро природі для нашого спільного блага. Дід навчав тамтешніх мешканців, що #ліс – то життя, створіння Бога і нищити його не можна, бо буде біда для всіх. Та селяни, одурманені дзвоном золота й жадобою швидкої наживи, вирубали правічний ліс і завдали великої шкоди природі та собі самим. Порятунок прийшов лиш після того, як громада осмислила скоєне та рішуче взялася за порятунок дарованого Богом світу.

#ЕкоКазка «Правічний ліс» – переможниця ІХ Всеукраїнського екологічного конкурсу «Відповідальність за створіння» 2019 року в номінації «Казка».

Усі бажаючі можуть замовити казочку в #ЕкоБюроУГКЦ та поповнити власні книгозбірні новим, цікавим та повчальним виданням, яке спонукає усвідомити, що #довкілля  дане нам як позика нашому поколінню, яке маємо зберегти і передати, придатним для проживання, прийдешньому поколінню.

Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології