«Ukrainian Song Project/Українська пісня» розпочав прийом заявок від виконавців

0
61

Національний проєкт «Ukrainian Song Project/Українська пісня 2021» розпочав підготовку масштабного шоу до 30-річчя незалежності України.

«Цьогоріч подія матиме ще вагоміше значення й організатори обіцяють найзірковіший склад артистів та шоу від найкращих режисерів, адже на сцені «Арени Львів» відбудеться святкування подвійного ювілею – 30-річчя Незалежності України та 5-річчя «Ukrainian Song Project», – ідеться в повідомленні.

Як зазначається, 5-річчя Національний телепроєкт мав відзначити ще торік, але через епідемію коронавірусу святкування перенесли. Відтак «Ukrainian Song Project/Українська пісня 2021» відбудеться 14 серпня на стадіоні «Арена Львів».

Традиційно «Ukrainian Song Project/Українська пісня 2021» стартує з оголошення прийому заявок від молодих виконавців та гуртів. Адже головна місія Національного проєкту – пошук та відкриття нових імен на українській сцені. За результатами відбору 10 переможцям пощастить вийти на грандіозну сцену «Арени Львів» разом із хедлайнерами – топзірками українського шоу-бізнесу. А переможець отримає продюсування та запис пісні від найпрофесійніших саунд-продюсерів України.

Прийом заявок триватиме до 1 травня 2021 року. Обиратиме фіналістів професійне журі у складі музичних продюсерів радіостанцій, телеканалів, зірок, та тих, хто творить український шоу-бізнес. Аби подати заявку, слід заповнити анкету за посиланням.

Цьогоріч умови відбору учасників «Ukrainian Song Project/Українська пісня» оновлені. Ознайомитися із повним переліком умов можна на сайті проєкту.

Незмінним залишається те, що до розгляду приймаються пісні лише українською мовою, створені впродовж 2020-2021 рр. Також потенційні учасники відбору мають додати до заявки live-відео свого виступу.

З грандіозних нововведень – у фіналістів Ukrainian Song Project 2021 року буде зірковий наставник – відомий український виконавець, який допомагатиме конкурсантам готувати їхні виступи для шоу на «Арені Львів».

Джерело