У видавництві «Нова Зоря» вийшла книга з розважаннями на кожен день травня

0
681

Сьогодні, 21 квітня, побачила світ книга «Увесь Твій, Маріє». Видання містить цікаві та повчальні розважання про Божу Матір на щодень, а також Молебень до Богородиці та пісні до Марії.

За словами Архієпископа і Митрополита Івано-Франківського Владики Володимира Війтишина, який написав вступне слово до книги, в даній збірці з дня в день читач зможе відкривати постать Пречистої Діви Марії: від створення світу, через Старий Заповіт, сторінками Нового Заповіту і аж до наших днів, коли Вона об’являє себе в різних з’явах, що їх офіційно визнає Церква.

«Читаючи ці тексти, можемо відкрити для себе особу нашої Небесної Матері. Ведені Нею, можемо прямувати до нашого Божественного Спасителя, адже Марія завжди вказує нам саме на Нього», – каже Митрополит Володимир.

Дана книга буде цікавою для наших душпастирів, які матимуть нагоду кожного дня впродовж цілого травня голосити людям Боже Слово, маючи в допомогу даний текст.

Також її буде корисно прочитати нашим вірним, катехитам, а особливо молоді, тому що тексти ненав’язливі, прості та доступні.

Роздуми мають численні посилання на Святе Писання і написані згідно із Католицьким Вченням.

Користаймо з цієї нагоди, беручи участь в наших «маївках» та пізнаваймо особу Діви Марії – нашої Пренепорочної Матері. Навіть тоді, коли наш народ був дуже убогим, біля престолу Матері Божої дівчата робили з паперу лілеї і кожної «маївки», тримаючи в руках квіти, співали, прославляючи Пречисту Діву Марію.

Книгу «Увесь Твій, Маріє» можна придбати у крамниці «Нова Зоря» за адресою: м. Івано-Франківськ, пл. Міцкевича, 5-А, тел.: 067 259 05 14.