Вервиця для воїна – благодійна акція до Великодня

0
65

Волонтер та семінарист Віталій Попик вже вдруге проводить акцію «Молися та передай вервицю для воїна» – збір церковних оберегів для захисників, що боронять наш край. Організатор пропонує небайдужим прикарпатцям помолитися на вервиці та передати її воїнові. 

«Така акція дуже потрібна нашим воїнам, оскільки вони мають велику потребу у духовній зброї, а саме молитві. Цією силою є вервиці, чотки, хрестики, образки та різні церковні речі, які отці будуть посвячувати. Також, воїнам надзвичайно приємно отримати листівки та привітання від дітей, адже вони – майбутнє нашої країни. Вважаю, що це вияв нашої суспільної позиції: показати воїнам, що ми з ними. Вперше я збирав вервиці для них рік тому. Мені передавали свідчення, як вервиця рятувала життя бійців. Тож до Великодня плануємо передати їх на нульову лінію розмежування», — каже семінарист.

За словами волонтера, жертвувати для воїнів можна не тільки вервиці, а й хрестики, церковні календарі, образки, які стануть оберегами для наших захисників. Окрім того, семінарист закликає усіх охочих приносити дитячі малюнки та листи для захисників.

Подарунки збиратимуть до 28-го квітня, а відтак відвезуть їх в зону ООС.

Якщо ви бажаєте передати вервицю чи інші речі для воїнів, можете залишити їх у крамниці «Нова Зоря», що за адресою площа Міцкевича 5а, або зателефонувати безпосередньо до організатора Віталія Попика за номером телефону + 38 097 25 70 190.

Вікторія ГАВАЛЕШКО