В Підлютому триває щорічний табір «Веселі канікули з Богом»

0
167

Після річної перерви, з благословення Архієпископа і Митрополита Івано- Франківського Владики Володимира Війтишина, в урочищі Підлюте вчетверте розпочалися «Веселі Канікули з Богом», які традиційно організовує Івано-Франківська Архієпархія УГКЦ.

Перший заїзд розпочався 7 червня, а загалом відбудеться 7 заїздів, що триватимуть до 25 липня.
Табір «Веселі канікули з Богом» відрізняється духовним супроводом учасників.

«Тут у дітей є змога познайомитися з Христом та ближніми, які нас оточують, а також активно відпочити серед мальовничої природи Карпат в урочищі Підлюте», – розповідають організатори.

Всі заплановані заходи серед мальовничих гір проходять з дотриманням актуальних карантинних вимог.

«Веселі Канікули» традиційно відбуваються у реколекційно-катехитичному комплексі, який є колишньою резиденцією Праведного Митрополита Андрея Шептицького. Перший заїзд налічував 77 дітей, серед яких учасники таборування з м. Калуш, с. Крилос, с. Підлісся, смт. Вигода та с. Шевченкове.

Щодня, програма включає можливість духовного зростання: учасники моляться Божественну Літургію, можуть приступити до таїнств Сповіді і Святого Причастя. Також священнослужителі відкриті до духовних розмов.
Служителі – учасники «Школи християнського аніматора» разом із отцем-духівником Богданом Сабалом проводять дітям духовні науки, щоб кожен зміг більше почерпнути про Бога та Церкву.

Також в Підлютому дбають про фізичне здоров’я та оздоровлення дітей. Програма налічує найрізноманітніші активності: спортивні ігри, естафети, руханки, банси, захопливі екскурсії форельним господарством, походи гірськими стежинами до Монастиря Св. Апостола Андрія Первозванного, в якому отці-монахи ділитимуться з наймолодшими своєю життєвою мудрістю та досвідом.

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ