Починається сезон свіжої зелені і уже кортить чогось весняного. Ділимося цікавим та простим рецептом зеленого соусу, на приготування якого знадобиться лише 10 хвилин.
Рецепт цієї літньої закуски має грецьке походження, але в кожній країні є своя варіація соусу. Ми ж пропонуємо один з найпростіших і швидких способів. Інструкцію приготування опублікували у Prevention.
Інгредієнти
- 1 столова ложка оливкової олії;
- дрібно порізана 1 маленька цибулина;
- подрібнений 1 великий зубчик часнику;
- 230 грамів нарізаного листя шпинату;
- 200 грамів грецького йогурту;
- гілочка дрібно порізаної свіжої м’яти;
- лимонний сік, сіль, перець.
Спосіб приготування
- Цибулю і часник посмажте на оливковій олії протягом 5 хвилин.
- Нарізаний шпинат змішайте з засмажкою і йогуртом, в кінці додайте сік лимона, сіль, перець та улюблені спеції.
Таку заправку можна додавати у салати, намазувати на хліб, а також продовжувати експериментувати, пробуючи її з іншими продуктами.