Відбудеться прес-конференція з нагоди старту акції «Перший портфелик»

0
12

У понеділок, 9 серпня об 11:00, у приміщенні Консультативного центру Карітасу Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ (вул. Лесі Українки, 1) відбудеться прес-конференція з нагоди старту щорічної благодійної акції «Перший портфелик».

Благодійна акція триватиме місяць. За цей час Карітас Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ планує зібрати кошти для придбання портфеликів першокласникам. Портфелики будуть повністю укомплектовані усім необхідним шкільним приладдям. Допомогу отримають діти з сімей, що опинилися у складних життєвих обставинах. Це діти-сироти, діти з малозабезпечених та багатодітних сімей, діти учасників АТО та загиблих воїнів, діти внутрішньо переміщених осіб.  

Долучитися до акції можна також самостійно придбавши портфелики та канцтовари. 

Карітас Івано-Франківськ вже вісімнадцять років поспіль допомагає зібрати до школи дітей. Новенькі ранці, зошити, ручки, олівці, фарби, пластилін та інше шкільне приладдя – те, що потрібно дітям, аби відчути радість першого дня у школі. 

На прес-конференції адміністрація Карітасу Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ оголосить про умови акції та критерії отримувачів допомоги. Також будуть присутні батьки дітей-першокласників з соціально-незахищених верств населення, які потребують цієї підтримки.

Вручення портфеликів – 27 серпня 2021 року о 12 год. на парафії Успіння Пресвятої Богородиці, вул. Крихівецька, 102, с. Крихівці.

Благодійна акція «Перший портфелик» триває з 2 по 31 серпня 2021 року.