Франківський “Ураган” виграв перший матч у 2022 році

0
46

9 січня івано-франківський “Ураган” у Миколаївці зіграв матч 14 туру Екстраліги з футзалу проти місцевого “Де трейдинг”.

Вже на третій хвилині звітного матчу “дракони” повели у рахунку. Абакшин вкотре продемонстурвав своє гольове чуття, встигнувши на добивання після пострілу Михайла Грицини – 0:1. Далі у гру вступили голкіпери – Колток врятував після удару Виставного, а Кравець впорався з пострілами Миколи Грицини, Шведа та Абакшина.

Найкращий голеадор минулого сезону чемпіонату України домігся бажаного на 12-й хвилині. Цього разу Даниіл зблизька вразив ворота суперників – 0:2. Ближче до завершення тайму обидві команди прорвало. Фаренюк та Швед на двох розіграли зразкову комбінацію і Назар забивав вже у порожню рамку – 0:3. “Трейдери” відповіли прицільним ударом від Виставного, який й підбив результат першої половини -1:3 на користь “драконів”, інформує пресслужба НФК “Ураган”.

https://youtube.com/watch?v=lyvU8z2V2ws%3Ffeature%3Doembed

Після перерви малюнок гри на майданчику не змінився. “Дракони” насідали на ворота суперників, і знову у гру вступив Кравець. Трималась оборона господарів недовго – Михайло Грицина після дотепного пасу Абакшина збільшив перевагу франківської команди. Перехід на гру з п’ятим польовим не допоміг “трейдерам” змінити ситуацію на табло – 1:4, “Ураган” святкує першу перемогу у 2022 році.