Два голи та вилучення: “Прикарпаття” обіграло “Волинь” і гарантувало собі місце у Першій лізі (ФОТО)

0
27

У суботу, 5 червня, “Прикарпаття” зіграло свій завершальний домашній поєдинок у цьому сезоні. Суперником франківців у матчі 29-го туру чемпіонату стала луцька “Волинь”.

Зі стартовим свистком суперники намагалися взяти гру під свій контроль, і це вилилося у напружену боротьбу. Спочатку гості атакували гостріше, а “Прикарпаття” грало від оборони, пише НЗ з посиланням на “Галка” зі стадіону “Рух”.

Проте в одній з атак Команди рідного краю волиняни у своєму штрафному майданчику збили гравця “Прикарпаття” – суддя вказав “на точку”. Удар з 11 метрів вдало реалізував Іван Сондей. За рахунку 1:0 команди пішли на перерву.

У другому таймі “Волинь” ще більша пішла в атаку, а франківці грали по рахунку, зрідка вибігаючи в атаки. В одній із таких, під кінець тайму, голкіпер гостей сфолив у власному штрафному майданчику, отримав другу жовту картку і був вилучений з поля.

Крім того, “Прикарпаття” отримало нагоду подвоїти перевагу: пенальті взявся виконувати Василь Цюцюра. Франківець з точки не схибив. Кінцівка матчу пройшла за переваги Команди рідного краю, але рахунок більше не змінювався. У підсумку – 2:0 на користь “Прикарпаття”.

За тур до кінця чемпіонату франківці набирають 30 очок, гарантувавши собі в наступному сезоні місце у Першій лізі. Відрив від зони вильоту становить уже 7 очок.

Останній матч сезону “Прикарпаття” зіграє 12 червня на виїзді з “Авангардом”.