«Ця гра об’єднала багатьох розділених!» – Блаженніший Святослав про матч Україна – Англія

0
26

Хочу подякувати збірній України з футболу за самовіддану гру, а головно за те, що нам, українцям, не соромно за свою команду! Такими словами висловив свою подяку нашим футболістам Блаженніший Святослав, Глава УГКЦ, на своїй сторінці у фейсбуку.

«Але особливо я сьогодні хочу подякувати моїм співгромадянам, які об’єдналися перед і під час гри в одну громаду, одну родину синів і дочок України і справді стали тим дванадцятим гравцем нашої національної команди. Дякую нашій спільноті, яка вболівала на стадіоні у Римі, дякую усім, які переживали за нашу команду в різних частинах світу від Австралії до Північної і Південної Америки», – написав Глава УГКЦ.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fhead.ugcc%2Fposts%2F346605933500825&show_text=true&width=500

Блаженніший Святослав подякував усім уболівальникам за те, що підтримують нашу команду. «Дякую вам, уболівальники, що підтримуєте нашу команду не тільки в моменти перемог, але як, зокрема, про це свідчать різні численні ваші дописи в соціальних мережах, у моменти поразок. Ця гра об’єднала багатьох розділених!» – ствердив Предстоятель УГКЦ.

Він зазначив, що в духовному житті людини, подібно як і в спорті, тісно переплетені наші перемоги з нашими поразками. «У моменти поразок і падінь ми, уповаючи на поміч Господа Бога, з вірою, надією і любов’ю маємо знайти у собі сили, щоб встати і йти далі. Нехай поразки нас не зупиняють, а стають важливим досвідом. Досвідом, який приведе до перемог!» – написав Блаженніший Святослав, Отець і Глава УГКЦ.

Як відомо, вчора збірна України з футболу під час фінальної стадії Євро’2020 програла збірній Англії з рахунком 0:4.

Департамент інформації УГКЦ