В Зарваниці відбувся жіночий табір під опікою отців і сестер Чернечої родини Воплоченого Слова

0
38

У відпустовому Марійському центрі в Зарваниці завершився жіночий табір під опікою отців і сестер Чернечої родини Воплоченого Слова.

В таборі зібралися разом для спільного духовного відпочинку 49 жінок різного віку з Івано-Франківська, Стрия, Вінниці, Рогатина та Львова. Починаючи з четверга й до неділі, вони перебували у святому місці, щоденно молячись Святу Літургію, Молебень, Вервицю, Хресну дорогу та слухали повчання сестер-монахинь та духівника табору о. Йосафата Бойка, ВС.

Щовечора, спільні рекреаційні зустрічі допомагають жінкам ближче запізнатися і потоваришувати, позмагатися у творчих конкурсах.

Згромадження Воплоченого Слова щороку в літню пору організовує цілу серію християнських таборів: для дітей різного віку, для підлітків і молоді, для чоловіків і жінок. Дитячі та підліткові табори цього року відбулися в с.Посіч. Молодь і чоловіки традиційно поїдуть на Драгобрат, а локацією для жіночого табору вперше стала Зарваниця. В попередні роки жінки відпочивали в Микуличині, Татарові, Яблуниці, с.Росішка та с.Усть-Чорна на Закарпатті та інших гірських місцевостях, де духовний відпочинок завжди супроводжувався підкоренням однієї з карпатських вершин.

Зокрема учасниці попередніх жіночих таборів підіймалися на Говерлу, Хом’як та Гору мучеників в Микуличині. Цього літа в Зарваниці вони молилися в Українському Єрусалимі та інших святинях відпустового Марійського центру в Зарваниці.