Митрополит Володимир відвідав сестер монахинь Чернечої Родини Воплоченого Слова

0
22

Вчора, 14 липня, у спільноті Новіціяту ім. Блаженної Йосафати Гордашевської сестер монахинь Чернечої Родини Воплоченого Слова, які знаходяться в Крихівцях (м.Івано-Франківськ), відбувся молитовний сніданок з Архієпископом і Митрополитом Івано-Франківським Владикою Володимиром Війтишиним.

Митрополит Володимир очолив Божественну Літургію. Після спільної молитви, в часі сніданку Владика розповідав сестрам про непрості часи підпілля Церкви. Монахині підготували і ставили Митрополиту Володимиру запитання, на які він з радістю відповідав.

«Зустріч з Господом – це джерело. Тому важливо повертатися до джерел: повертатися в пам’яті до вирішальних зустрічей з Ним, наново переживати першу любов, можливо, писати нашу історію любові з Господом. Це буде корисним для нашого богопосвяченого життя, щоб воно не перетворювалося в проминаючий час, але залишалося часом зустрічі», – казав Папа Франциск, звертаючи увагу на те, що спогадуючи про «основоположну зустріч» з Господом, усвідомлюємо, що вона не виникла як «приватна справа між нами і Богом», але зродилася серед віруючого люду.

«Дякуємо Богові за ці прекрасні миті, за цю чудову зустріч Митрополита з нашими отцями і сестрами», – зазначив на своїй сторінці у Facebook о. Йосафат Бойко, ВС.

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ