Вітаємо Лікувально-діагностичний центр Святого Луки з восьмою річницею від дня заснування

0
26

Вже протягом восьми років в Івано-Франківську діє Лікувально-діагностичний центр св. Луки. За весь період своєї діяльності центр св. Луки встиг зарекомендувати себе як місце, де кожна людина, незалежно від соціального статусу, релігійного визнання тощо може відчути справжню приязнь і разом з тим отримати високопрофесійну та кваліфіковану медичну допомогу.

Важливо зазначити, що в Центрі св. Луки особи різних пільгових категорій можуть отримати безкоштовні послуги надання медичної допомоги.

Сьогодні Лікувально-Діагностичний Центр св. Луки, Івано-Франківського Архієпархіального управління УГКЦ, продовжує допомагати малозабезпеченим особам та людям з інших пільгових категорій. Тільки за перші пів року 2021 р. ЛДЦСЛ надав 5 811 безкоштовних та пільгових послуг для 826 осіб. Загальна сума допомоги становить 619 213 грн.

Івано-Франківське Архієпархіальне управління УГКЦ щиро вітає Лікувально-діагностичний центр святого Луки із цим чудовим святом. Нехай ваше служіння і праця будуть винагородженні Богом сторицею, а пацієнти, за вашим посередництвом, отримують від Господа фізичне та духовне зцілення. Нехай Всемилостивий Господь через заступництво Пресвятої Богородиці подає вам сили, радості, наснаги та любові у вашій важливій праці.

Джерело