Франківських призовників благословили на строкову службу до лав збройних сил України

0
19

У четвер, 7 жовтня, на території Івано-Франківського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки відбулись урочисті проводи призовників Прикарпаття на строкову військову службу до збройних формувань України.

Дана подія завжди хвилююча і водночас урочиста мить: для призовників – знаменна початком служби у Збройних Силах України, а у батьків – викликає почуття гордості за своїх синів, за те, що виростили їх, і сьогодні Батьківщина довіряє їм найдорожче – берегти мир і спокій рідної землі.

Із напутніми словами і найкращими побажаннями до призовників звернувся військовий комісар Івано-Франківського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки полковник Володимир Ярмошук та побажав юнакам міцного здоров’я, успіхів, з честю виконати почесний обов’язок громадянина України та змужнілими і здоровими повернутися додому.

За традицією благословив призовників на новий, відповідальний етап їхнього життя ієрей Ярослав Рожак та разом з усіма помолився за щасливу військову службу призовників та повернення всіх до рідного дому. Кожен з них отримав від Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ пам’ятний образок із молитвою 90-го псалма.

Проводжати призовників прийшли їхні рідні та близькі, які разом із хлопцям переживали цей хвилюючий момент.

Джерело