Діти та молодь парафії Архікатедрального Собору долучились до ініціативи Папи

0
50

Діти та молодь парафії Архікатедрального Собору долучились до ініціативи Папи Франциска – «Мільйон дітей моляться вервицю». Це молитовна ініціатива, яка об’єднала дітей з усього світу у спільному зверненні до Небесної Матері за мир у світі. Українська Греко-Католицька Церква ще у 2019 році активно долучилася до цієї ініціативи. Як повідомляє Папська фундація «Церква в потребі» – організатори молитовної акції, цьогоріч захід об’єднав дітей зі 130 країн.

18 жовтня до молитовної ініціативи «Мільйон дітей моляться вервицю» долучилися безліч парафіяльних спільнот та катехитичних шкіл УГКЦ в Україні та за кордоном. Не стала винятком і парафіяльна спільнота Архікатедрального і митрополичого Собору Воскресіння Христового УГКЦ в м. Івано-Франківськ. З благословення адміністратора собору і пароха парафії митр. прот. Юрія Новіцького після спільної Літургії діти, молодь та їхні батьки помолилися Вервицю перед ротондою Матері Божої. Очолили молитву голова комісії у справах родини і мирян Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ о. Юрій Прилепський та директор Катехитичної школи «Воскресіння» о. Роман Влашин.

Присутні розважали радісні таїнства та огортали молитвою воїнів і медиків. Молилися за наші християнські родини, щоб були вони місцем любові та порозуміння.

Повідомив о. Роман Влашин