В Івано-Франківську та Бурштині відбулися духовні вправи для чоловіків і жінок

0
17

З 9 по 13 січня, у монастирях в Івано-Франківську та у Бурштині при місцевому монастирі сестер Згромадження Служебниць Господа і Діви Марії з Матара, Чернечої родини Воплоченого Слова, відбулися духовні вправи для чоловіків та жінок, згідно методу св. Ігнатія з Лойоли.

Такі заходи отцями та сестрами Чернечої Родини Воплоченого Слова проводяться кілька разів на рік і багато людей мають чудову можливість скористатися і духовно відновитися. Цього разу було 18 чоловіків та 20 жінок з різних міст України.

Автором таких Духовних Вправ є іспанський святий і містик Ігнатій Лойола, а в Україні ця книга «Духовних Вправ» побачила світ завдяки отцям Єзуїтам та видавництву «Свічадо». Цей підручник «духовних вправ» дійсно є цінною знахідкою для будь-кого, хто прагне вдосконалюватися у духовному житті, перемагати свої невпорядковані прив’язаності, боротися зі своїми спокусами та гріхами і зростати у чеснотливому житті. Однак самої книги недостатньо, варто знайти час, усамітнитися і під проводом священника брати у них участь, слухаючи науки, роздумуючи та беручи участь у духовних бесідах.

БІЛЬШЕ ПРО ДУХОВНІ ВПРАВИ МОЖНА ПРОЧИТАТИ ЗА ЦИМ ПОСИЛАННЯМ.

Настуані духовні вправи цього року проводитимуться з 4 по 8 березня 2022 року.

Пресслужба Згромадження Воплоченого Слова