У Католицькому ліцеї відбувся Всецерковний конкурс короткометражних фільмів

0
39

У суботу, 29 жовтня, у приміщенні Католицького ліцею св. Василія Великого, відбувся Всецерковний конкурс короткометражних фільмів «Ми йдемо з Христом» архієпархіального рівня.

Захід розпочався зі спільної Божественної Літургії, яку очолив о. Василь Качмарський — голова Катехитичної комісії Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

На презентації були присутні священники та учасники катехитичних спільнот, які діють при парафіях Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

На конкурсі представили шість фільмів: «У пошуках справжнього щастя», «Дві дороги», «Ще в дорозі», «Ходи з нами», «Тернистий шлях» та «Лисичка і журавель».

Після богослужіння відбулося нагородження усіх учасників.

Відтак всі присутні переглянули представлені фільми, а опісля відбувся святковий фуршет.

«Мета даного конкурсу полягала у тому, щоб заохотити молодь до читання молодіжного катехизму, аби за допомогою відеороликів показати та представити новий катехизм УГКЦ», — додає організатор заходу о. Василь Качмарський.

«Щиро дякуємо за активну участь всім учасникам Всецерковного конкурсу короткометражних фільмів “Ми йдемо з Христом”. Бажаємо вам завжди бути та йти з Христом», — зазначили організатори події.

Джерело