Фільм “Люксембург, Люксембург” став лідером кінопрокату

0
61

Українська премʼєра другого повноформатного фільму режисера Антоніо Лукіча “Люксембург, Люксембург” відбулась 13 квітня. Пізніше команда повідомила у соціальних мережах, що за перші вихідні прокату стрічка стала лідером кінопрокату.

Стрічку переглянули понад 36 тисяч глядачів. Вона зібрала 5,59 мільйона гривень.

Фільм став лідером за результатами кінопрокатного вікенду та показав другий найкращий старт серед українських проєктів після початку повномасштабного вторгення Росії.

Про що фільм “Люксембург, Люксембург”

“Люксембург, Люксембург” – другий повнометражний фільм Антоніо Лукіча. Стрічка розповідає про двох братів-близнюків, які дізнаються, що їхній давно зниклий батько захворів у Люксембургу. Щоб побачити його востаннє, вони вирушають у далеку подорож.

“Цей фільм присвячений не тільки пошукам втраченого батька та роздумам про вічне, але і всім-всім маленьким людям. Маленьким, але здатним робити великі справи. Тому ми хочемо показати фільм в Україні вперше саме в маленькому містечку, де за будь-яких інших обставин у людей немає доступу до кінотеатру”, – коментує режисер.

Перший показ фільму в Україні відбувся 5 квітня у селищі Близнюки Харківської області. Звідси родом виконавці головних ролей – музиканти Раміл та Аміл Насірови. 

Джерело