Клініка Святого Луки продовжує надавати безоплатні медичні послуги для вразливих верств населення

0
15

Нещодавно у рамках італійсько-українського проєкту «Разом з Україною завжди» 06/UCR/012832 у Лікувально-діагностичному центрі «Клініка святого Луки» розпочали надавати безоплатні медичні послуги для людей у потребі, які проживають в межах Івано-Франківської області.

Проєкт «Разом з Україною завжди» Івано-Франківська Архієпархія втілює за фінансування Італійської Агенції з питань Співробітництва в галузі Розвитку AICS у співпраці з італійськими організаціями Focsiv, Missione Calcutta, ARCS, Condivisione fra i popoli та IBO Italia.

Пакет послуг складатиметься з необхідних конкретній людині медичних та діагностичних обстежень.

Окрім того, окремо буде надана можливість отримати медикаментозне лікування згідно з призначенням лікарів «Клініки святого Луки» у терапевтичному стаціонарі.

Станом на сьогодні медичне обстеження пройшло вже близько 20-ти людей, серед них п. Тетяна разом з онукою Віталіною. Як розповідають жінки, вони родом із селища на Дніпровщині.

Як зазначає п. Тетяна, тогоріч до будинку, де жила матір Віталіни разом із молодшими братами та сестрами дівчини, влучила російська ракета: «Ця жорстока війна забрала у нас найдорожчих — матір Віталіни, її братів та сестер. Сьогодні у нас немає нічого, будинок у нашому селищі зруйнований, рідні вже оберігають нас із небес».

Жінка додає, що їм разом з онукою надали прихисток у готелі «Станіславів» Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

«Тут, на Прикарпатті, нам дуже добре. Люди мають чуйне серце та завжди відкриті для допомоги своїм ближнім у потребі. Дякуємо вам за підтримку, й за те, що надаєте можливість проживати та обстежуватися абсолютно безкоштовно», — складають подяку жінки.

У рамках італійсько-українського проєкту буде надано комплексну медичну допомогу для 540 осіб на пільгових умовах протягом 9-ти місяців.

Отримати абсолютно безоплатні медичні послуги у рамках грошового ліміту, встановленого фундаторами, можуть такі пільгові категорії дорослих та дітей:

— пенсіонери

— сімʼї загиблих Воїнів

— інваліди

— внутрішньо переміщені особи

— малозабезпечені сімʼї

— сироти.

Якщо ви входите до вищезазначеного списку бенефіціарів та хочете отримати безкоштовні медичні послуги у «Клініці святого Луки», телефонуйте за номером: +380984985050.