Реколекції для душпастирів Івано-Франківської Архієпархії тривають в урочищі Підлюте

0
17

В урочищі Підлюте проходить останній тур духовної віднови священнослужителів Івано-Франківської Архієпархії. Близько 70 душпастирів мають нагоду спільно молитися, роздумувати серед гірської природи та слухати духовні науки реколектанта о. Софрона Зелінського, ВС.

У понеділок, 6 вересня, в реколекційно-катехитичному комплексі урочища Підлюте з благословення Митрополита Володимира Війтишина розпочалися дні духовної віднови для священнослужителів Архієпархії.

Останній, четвертий етап відбувається під духовним супроводом о. Софрона Зелінського, ВС, який обрав для розважань тему «Говори Господи, слуга твій слухає».

Вже традиційно, програма реколекцій розрахована на 4 дні та охоплює не тільки науки від проповідника, але й насичену молитовну програму Церковного Правила, ділення власним душпастирським досвідом та приватні духовні розмови з реколектантом.

Загалом учасники цього туру прослухають 11 наук, матимуть можливість приступити до Таїнства Сповіді та спільно помоляться різні Богослужіння. Центральною, як завжди, є Божественна Літургія. Урочище Підлюте дарує можливість послухати, що хоче сказати Бог, серед сотвореної Творцем гірської величі.

Нагадаємо, що цьогоріч реколекції проходили у чотири тури, три з яких відбувалися в стінах Духовної семінарії, а завершальний тур наразі триває в реколекційно-катехитичному комплексі урочища Підлюте.

За час духовної віднови понад 410 душпастирів Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ мали нагоду почерпнути з щорічної програми реколекцій та з новими силами повернутися до своїх вірних на парафії.